Påven Lär ha Sagt

Påven lär ha sagt: 
”Koranen och Bibeln är ett och det samma. Jesus Kristus, Mohammed, Jehova, Allah... Vi är alla Guds barn oberoende av vilket namn vi väljer att åkalla honom med. Vi kan uppnå mirakulösa saker i världen genom att slå samman vår tro, och tiden för en sådan rörelse är nu. Vi skall inte längre slakta våra grannar på grund av olikheter i hur vi ser på Gud.” 
Det judiska folket tillbad JHWH men de tillbad honom inte i ande och sanning. Jesus genomskådade deras hyckleri och ondska, de var förblindade av sin självtillräcklighet, de var så egenmäktiga genom sin gudsdyrkan att de inte behövde Gud längre. Därför sa Jesus till dem i Joh. 8:44 
Ni har djävulen till er fader. Och vad er fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på sanningens sida, eftersom sanning inte finns i honom. När han talar lögn, talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader. 
Ska vi vara sämre än Jesus? Eller rättare sagt ska vi vara bättre än Jesus och hålla med påvens uttalande? Om nu Jesus, Guds egen Son, väljer att stå upp emot religionens förbannelse, vem är då vi att göra tvärtom? 

Nej, tala sanning med varandra och uppmuntra det som är rätt, gott och välbehagligt för Fadern, i Jesu Namn!!!
Share:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Translate this page!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Summa sidvisningar

Använder Blogger.

Etiketter

Bloggarkiv

Bloggintresserade