Mystery: Babylon - Ett otäckt monster!


Jag har grävt fram ett monster jag önskade jag kunde gräva ned igen. Vem vet vad det är kapabel till när det väl är framme i ljuset.

Jag bävar, men upplever att jag drivs av Anden att föra fram vad jag sett och förstått är Skökan, en hemlighet så fördold och så oskuldsfull att många nog kommer förneka det och istället gå i försvar.

Hemlighet, Babylon – alla säger det är Katolska Kyrkan, men tänk efter: om det är en hemlighet, hur kommer det sig att alla ”vet” att det är RKK? Är det då egentligen en hemlighet, och fördold för oss?

Vi ser redan en världsregering och en världsekonomi uppstå, men vilken är den världsreligion Uppenbarelseboken talar om? Det är inte vad du tror. Det är något mycket slugare, och oskyldigare.

Hittills har jag gjort research och tagit fram 323 dokument och 41 videos, läst 4 böcker, varav en 4 gånger, och trängt in i mycket mörka sidospår. Jag har gjort transkript på ett 10-tal videos, och samlat citat från många källor. Och jag är inte färdig än. Jag jobbar på, även om jag vissa dagar stöter på ett mörker som tar musten ur mig.

Share:

2 kommentarer:

  1. nu bara avlossa de slutliga skotten!! Gentemot Modern till skökorna!!

    SvaraRadera

Translate this page!

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Summa sidvisningar

Använder Blogger.

Etiketter

Bloggintresserade